Koningsdag

 

 

 

 

 

Koningsdag 2023

Maart 2023

 

De afgelopen twee jaar kon vanwege de coronamaatregelen er geen Koningsdag / Kleedjesmarkt georganiseerd worden. De kerngroep laat weten dat het helaas dit jaar nog niet zal lukken om weer een Koningsdag / Kleedjesmarkt bij het winkelcentrum Bloemendaal te organiseren. Hopelijk volgend jaar weer.

 


Koningsdag 2020

Laatste nieuws over Koningsdag 2020 👑

De organisatie is alweer druk bezig met alle voorbereidingen voor dit leuke wijk evenement. Het wordt al enkele jaren gehouden op het parkeerterrein Gildenburg naast Winkelcentrum Bloemendaal.

Dit jaar is er weer genoeg ruimte voor de vrijmarkt om je spulletjes te komen verkopen.
Daarnaast komt er een 17 meter lange STORMBAAN en een luchtkussen voor de kleintjes.

Ook nieuw dit jaar is het OPEN PODIUM 🎪meer info over deze dag en de andere activiteiten volgen nog. Op deze pagina komt binnenkort een inschrijfformulier om mee te doen met dit Open Podium …

De eerste mooie prijzen 🏆voor onze loterij zijn alweer binnen met dank aan onze
fantastische sponsors!!

De flyers komen er binnenkort aan en volg deze website en facebook pagina voor meer info.

Bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck ondersteunt en helpt mee vanaf het begin vier jaar gelden. Inmiddels is er een goede kerngroep maar op de dag zelf is extra hulp altijd welkom. Vooral tentopzetters zijn populair …

Jullie horen snel weer van ons!

Organisatie koningsdag bloemendaal/plaswijck

 


Koningsdag 2019

Beste wijkbewoners,

As. zaterdag 27 april 2019 is het Koningsdag en ook dit jaar zijn er in de wijk feestelijke vrij-, kleedjes- en vrijmarkten. Iedereen is welkom om te kijken, kopen én verkopen, mee te doen met de spelletjes en natuurlijk wat te eten en drinken.

Van 9.00 uur tot 14.00 uur is er de vrijmarkt Bloemendaal-Plaswijck op het parkeerterrein Gildenburg naast het winkelcentrum. Opbouw is mogelijk vanaf 8.00 uur, aanmelden hoeft niet! Dit jaar is er onder andere de Goudse popschool, slijm maken, kinderspelletjes, een ritje op de pony van de Ruiterclub, ijsjes van Verhage en NIEUW dit jaar een grote loterij met 166 prijzen en een geweldige hoofdprijs, beschikbaar gesteld door alle sponsors.

Bij Buurtvereniging het Ankerlicht zijn er in en om het gebouw ook weer verschillende activiteiten met traditioneel het springkussen. De start daar is om 11 uur. Dit jaar zijn er geen koningsdagactiviteiten in de hoeven.

Wij hopen iedereen te zien en natuurlijk dat het weer meewerkt … duimen maar !

 

 


Koningsdag in de wijk

As vrijdag 27 april 2018 is het weer Koningsdag. Bij winkelcentrum Bloemendaal is er dan op het terrein bij de Gildenburg weer een feestelijke en grote kleedjes- en vrijmarkt. Dit jaar zijn er bovendien extra kinderactiviteiten zoals ponyrijden en enkele muziekoptredens. De vrijmarkt is voor iedereen toegankelijk en gratis (voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Voor kinderen die een kleedje willen: dit jaar is er geen reservering mogelijk dus wees er ’s ochtends snel bij! Vanaf 8 uur mag iedereen de spullen klaar zetten. Om 9.00 begint de Koningsmarkt. De workshops van de Goudse popschool starten later, vanaf 10.30 tot 12.00. Daarna treden er verschillende bandjes op tot 13.30. De middag duurt tot 14 uur.

Er zijn ook kleedjesmarkten en activiteiten bij wijkcentrum het Ankerlicht in de Wervenbuurt en in de Hoevenbuurt.

Wij nodigen wijkbewoners, jong en oud, om mee te doen of te komen kijken bij de vrijmarkten en kleedjesmarkten in de eigen wijk!

 


Er zijn in de wijk verschillende Vrijmarkten op Koningsdag. Er zijn vrijmarkten bij het Ankerlicht, in de Hoevenbuurt en sinds twee jaar ook bij winkelcentrum Bloemendaal: kinderen kunnen spullen verkopen en iedereen is welkom.

Meer informatie is ook te vinden op de http://facebookpagina www.facebook.com/wijkteamplaswijckgouda en op deze website.

 

 

 

Poster Koningsdag Bloemendaal-Plaswijck 27 April 2016