Bijeenkomst week van het samenzijn, maandag 30 september 2019

De gemeente Gouda organiseert als start van de ”Week van het Samen Zijn” op maandagmiddag 30 september in het Huis van de Stad in Gouda de film Goede Buren vertoond. Na de film in de Raadszaal volgt er een Goed Gesprek in aanwezigheid van wethouder Corine Dijkstra en een discussiepanel.

‘Goede Buren’ is een documentaire waarin in een mix van realiteit en humor zichtbaar is hoe weerbarstig en complex aanpak van eenzaamheid is.

Graag nodigen wij u uit om naar deze middag te komen. Vanaf 14.15 uur bent u van harte welkom in het Huis van de Stad. We verwachten om 17 uur deze middag af te sluiten. Er zijn geen kosten aan verbonden. Gezien de beperkte ruimte in de Raadszaal is het raadzaam om u snel aan te
melden. U kunt zich aanmelden via  contact@zorgpuntgouda.nl