Huttenbouwdorp Noorderhout 2021 weer in de laatste week zomervakantie

Beste kinderen, ouders/verzorgers, vrijwilligers,

Wij zijn met vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor het Huttenbouwdorp Noorderhout! Dit jaar zal het net als voorgaande jaren in de laatste week van de zomervakantie plaatsvinden.

De pallets worden alweer verzameld en we zijn al hard bezig met het tellen van de spijkers. Naast het huttenbouwen zijn we als altijd ook al een heleboel leuke, extra activiteiten aan het regelen.

Uiteraard zijn we er ons van bewust dat er dan mogelijk nog Corona maatregelen zullen gelden. Hierop zal het programma worden aangepast. Uiteraard wordt ieder hierover tijdig geïnformeerd.

De hoofdpunten op een rijtje:

  • huttenbouwen in de laatste week van de zomervakantie, dit jaar van maandag 23 tot en met donderdag(middag) 26 augustus
  • de oudere kinderen kunnen – met toestemming van hun ouders – onder toezicht de laatste nacht blijven slapen in hun eigen hut, altijd leuk en sfeervol!
  • dit jaar weer veel huttenbouwers, hutten, hout en spijkers …
  • als altijd veel extra activiteiten en programma’s, zoals hair make-over, bijenballen maken, kindercircus, kinderyoga, lasergamen, levend stratego, popschool, kinderkeuken, natuurexcursies, ponyrijden en slijm maken
  • en de bungee jump is er weer … !

De inschrijving zal starten zaterdag 1 mei as.

Voor meer informatie, zie www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl of http://www.facebook.com/huttenbouwdorpnoorderhout .

We hopen iedereen weer te zien dit jaar!