Vrijwilligerswerk VervoersPuntGouda en AutoMaatje: telefonisten en planners en chauffeurs en begeleiders !

VervoersPuntGouda is een stichting die werkt met vrijwilligers uit heel Gouda en geen winstoogmerk heeft. Onze vrijwilligers hebben levenservaring en doen mee omdat ze het leuk en zinvol vinden. Hun vriendelijkheid is vanzelfsprekend.

Wilt u als vrijwilliger ook meehelpen bij deze nuttige maatschappelijke voorziening? Dat kan

  • bij de telefoon centrale, planner
  • als chauffeur
  • als begeleider
  • of als planner/organisator.

Vooral zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen bij de telefoon centrale.

Ook vrijwilligers die kunnen organiseren, ‘managen’ en ‘regelen’ zijn welkom.

Als u interesse hebt of meer informatie wilt, kijk dan op www.vervoerspuntgouda.nl  stuur dan vrijblijvend een mail naar contact@vervoerspuntgouda.nl of naar automaatje@vervoerspuntgouda.nl of bel met 0182 717 600 (telefoon centrale) of met 06 239 56 999 (bestuur).