Natuurexcursie 5 februari bij de Heemtuin

Zondag 5 februari as. van 14.00 tot 16.00 uur organiseren KNNV Natuurvereniging Gouda e.o. in samenwerking met de gemeente Gouda bij het Infocentrum Heempad een natuurexcursie. Deze is ook voor kinderen.

De start van de eerste excursie is om 14.00 uur, de tweede excursie is om 15.00 uur.

Binnen zijn er activiteiten van 14.00 tot 16.00 uur.

De organisatie: “De natuur in de winter saai? Vergeet het maar! De natuur staat in de startblokken voor een nieuw seizoen. Algen, korstmossen, mossen, schimmels tieren al welig, varens en planten komen te voorschijn, de knoppen lopen uit en ook de dierenwereld is al actief. We gaan die winternatuur zelf actief ontdekken via een rondwandeling over het Heempad met onze ervaren gidsen en gaan dan binnen zelf aan de slag met microscopen, proefopstellingen en andere spannende zaken.”

Het Infocentrum aan het Heempad is bij de bloemenwinkel, bij de Prinsessenflats, Ridder van Catsweg.

De toegang is gratis.