VervoersPuntGouda

Logo VervoersPuntGouda 3
VervoersPuntGouda rijdt elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur: goed en betaalbaar vervoer in Gouda en omstreken.
Voor het reserveren van ritten, van deur-tot-deur en op de afgesproken tijd, is de Telefoon Centrale elke werkdag van 9 tot 17 uur bereikbaar op 06 514 33 031.

 

Wijkbus voor en in Gouda
VervoersPuntGouda biedt goed en betaalbaar vervoer, op tijdsafspraak en van deur tot deur: voor bezoek, om samen te winkelen, te gaan zwemmen, voor een afspraak bij de kapper of om naar de huisarts te gaan.

Voor wie
Voor Goudse bewoners van 65+ die (met een beetje hulp) zelfstandig kunnen in- en uitstappen. Een rollator meenemen is mogelijk. Ons vervoer is niet geschikt voor rolstoelvervoer.

Waar en wanneer rijdt VervoersPuntGouda
Wij vervoeren u van deur tot deur in Gouda en omstreken. De bussen rijden op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Individueel vervoer: van deur tot deur
Indien u ergens naar toe moet, ook al is het een kort ritje, dan kunt u (bij voorkeur zo tijdig mogelijk) uw rit boeken bij de Telefoon Centrale. De chauffeur zal u op het afgesproken tijdstip ophalen en, als u dat wenst, weer thuisbrengen.

Begeleider
Er is een begeleider aanwezig op onze bus om te helpen.

Tarief en abonnement
Het tarief is in de introductiefase € 3 per rit per persoon. U kunt ook een 10-strippenkaart kopen voor € 25.

Verzekering
Voor de passagiers is een inzittendenverzekering afgesloten.

Vrijwilligersorganisatie, geen winstoogmerk
VervoersPuntGouda is een zelfstandige organisatie, geheel bestaande uit vrijwilligers, zonder winstoogmerk.

Meedoen en meehelpen
Betrokken bewoners die óók willen meehelpen zijn welkom! U kunt altijd bellen met 06 239 56 999 voor meer informatie. Bijvoorbeeld om te helpen bij de Telefoon Centrale of als chauffeur.

Aanmelden digitale nieuwsbrief
Abonneer u op onze digitale nieuwsbrief voor meer informatie over de vervoersvoorziening, wijkprojecten en wijkactiviteiten, met een mail naar contact@vervoerspuntgouda.nl

Eerste bus voor VervoersPuntGouda

 

Op de eigen website van VervoersPuntGouda is alle informatie te vinden over ‘goed  en betaalbaar’ in Gouda en omstreken, op tijdsafspraak, van-deur-tot-deur en met hulpvaardige chauffeurs en begeleiders. Voor het reserveren van ritten, van deur-tot-deur en op de afgesproken tijd, belt u met de Telelfoon centrale: 06 514 33 031. Klik hier om naar de website van VervoersPuntGouda te gaan:

Logo VervoersPuntGouda 3